Blog

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER


ANDREAS GALLERY

Amplasat intr-un spatiu deosebit prin insasi povestea sa, din orasul de pe malul Begai, cunoscut de noi ca fiind Piata Unirii, la 1 Iunie 1991 avea sa isi deschida portile magazinul de antichitati Andreas care atesta si atesta frumusetea acestui loc. Pentru orasul Timisoara, Piata Unirii reprezinta un loc istoric in cadrul caruia amprenta lasata de trecerea timpului se lasa vazuta si azi.Intr-un astfel de cadru si-a facut aparitia unul din cele mai cunoscute magazine de antichitati din oras, tara si nu numai, magazinul de Antichitati Andreas. Ideea de a deschide un astfel de magazin s-a nascut din pasiunea familiei Aron pentru obiectele de arta si pentru a putea oferi publicului iubitor de cultura si frumos posibilitatea a vedea si achizitiona astfel de obiecte.

La aniversarea a 10 ani de la deschiderea magazinului am organizat la Muzeul Banatului din Timisoara o expozitie a pictorilor banateni. O expozitie ce a cuprins lucrari de Corneliu Liuba, Oskar Szuhanek, Stefan Jager, Emil Lenhardt si nu numai.

Cu ocazia aniversarii a 15 ani am organizat la Muzeul de Arta din Timisoara o expozitie cu vanzare ce cuprindea obiecte decorative si pictura banateana si europeana din perioada interbelica.

Aniversarea a 20 de ani de cand am deschis magazinul, semnul sub care am celebrat acest moment a fost ” Dreams come true” pentru ca este locul in care un vis a devenit realitate si in care fiecare isi poate indeplini un vis descoperind un obiect care sa – i placa si sa-l cucereasca.

Magazinul reprezinta un loc unde trecutul este imbinat cu prezentul, un loc unde multi vin sa cunoasca trecutul pentru a putea crea un viitor. Este un “Treffpunkt” a generatiilor !


ANDREAS GALLERY

Amplasat intr-un spatiu deosebit prin insasi povestea sa, din orasul de pe malul Begai, cunoscut de noi ca fiind Piata Unirii, la 1 Iunie 1991 avea sa isi deschida portile magazinul de antichitati Andreas care atesta si atesta frumusetea acestui loc. Pentru orasul Timisoara, Piata Unirii reprezinta un loc istoric in cadrul caruia amprenta lasata […]