Blog

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Gavroche Antic

Galeria de Artă Gavroche Antic din Strada Polona nr. 89, anunţă reeditarea evenimentului, “Art with a heart”, pe data de 26 septembrie a.c., în cadrul căreia vor fi scoase la licitaţie picturi ale artiştilor români din diverse perioade, sculpturi şi obiecte de artă decorativă.În locul comisionului practicat în mod obisnuit, eventualii cumpăratori vor dona un procent de 20 % din valoarea preţului de adjudecare către fundaţia, Copii în dificultate, coorganizatoare a evenimentului (www.cid.org.ro). Loturile prezente în această licitaţie vor fi expuse la sediul galeriei din Str. Polona nr. 89 începand cu data de 10.09.2013.

Pentru a bucura privirile iubitorilor, prezentăm tabloul, “Tinere florărese”, de Nicolae Vermont ,lucrare exceptională ce a facut parte pe vremuri din colecţia familiei Arion.

Gavroche Antic

Galeria de Artă Gavroche Antic din Strada Polona nr. 89, anunţă reeditarea evenimentului, “Art with a heart”, pe data de 26 septembrie a.c., în cadrul căreia vor fi scoase la licitaţie picturi ale artiştilor români din diverse perioade, sculpturi şi obiecte de artă decorativă.În locul comisionului practicat în mod obisnuit, eventualii cumpăratori vor dona un […]