Blog

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER


Marcello Gobbi_Renascence

Marcello Gobbi_Renascence
curatoriată de către I. Bignotti şi W. Bonomi
Vernisaj Vineri 13 noiembrie 2015
de la orele 17.00, la Muzeul de Arta Cluj-Napoca
de la orele 19.00, IAGA International Art Gallery Angels
Cluj-Napoca, Romania

MARCELLO GOBBI. RENASCENCE.

Proiectul expoziţional, dedicat unuia dintre cei mai interesanţi şi inovatori sculptori italieni contemporani prezintă publicului un proiect exclusiv şi important, în colaborare cu Muzeul de Artă din Cluj-Napoca care va găzdui o atentă selecţie a operelor sale.
Aşa cum titlul expoziţiei sugerează, Marcello Gobbi. Renascence, obiectivul este acela de a reflecta asupra metamorfozei şi asupra evoluţiei procesului creativ în limbajul sculptural.
Plecând de la silicon, material pe care Gobbi îl utilizează ca piele pentru sculpturile sale, creând bărbaţi şi femei aflaţi într-o continuă tensiune a alegerii între bine şi nebunie, între spiritualitate şi dorinţă, în încercarea de a se elibera de sub greutatea părţii materiale, în căutarea spiritualităţii şi a metafizicii.

Vă invităm să descărcați documentele de la următorul link


Marcello Gobbi_Renascence

Marcello Gobbi_Renascence curatoriată de către I. Bignotti şi W. Bonomi Vernisaj Vineri 13 noiembrie 2015 de la orele 17.00, la Muzeul de Arta Cluj-Napoca de la orele 19.00, IAGA International Art Gallery Angels Cluj-Napoca, Romania MARCELLO GOBBI. RENASCENCE. Proiectul expoziţional, dedicat unuia dintre cei mai interesanţi şi inovatori sculptori italieni contemporani prezintă publicului un proiect […]